|
|
| Autor |
Wiadomość |
WjK
|
Temat postu: Jawczyce: Centrum Handlowe
Wpisano dnia: Wto, 2010-02-09 0:05 |
|
|
W Nadarzynie mają Maximusa, w Jankach swoje Centrum Handlowe, wkrótce gmina Ożarów Mazowiecki wzbogaci się o podobny kompleks handlowy. Budowa ma ruszyć jak tylko ustąpią mrozy a potem 4 potężne hale (pierwsza jeszcze w tym roku) udostępnią 120 tysięcy metrów kwadratowych powierzchni (boksy 18-metrowe) dla handlu hurtowego, detalicznego oraz małej gastronomii.
Centrum Akropollis ma powstać w Jawczycach przy ulicy Poznańskiej. Firmuje je warszawska Fabryka Hal Sp. z o.o Grafika pochodzi ze strony www.akropollis.pl/pl/lokalizacja. W serwisie firmowym bardzo chwalą nasze władze samorządowe - gminne i powiatowe :-) _________________ Ożarów Maz. - PORTALiK - www.Ozarow.Maz.pl - Redakcja |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Borow
|
Temat postu:
Wpisano dnia: Pon, 2010-02-15 16:13 |
|
|
Mieszkam tutaj od niedawna i cieszy mnie, że coś się tutaj (tzn. w gminie) zaczyna dziać! :)
Nie zaszkodzi jeden czy dwa supermarkety, bo cóż jest w Ożarowie prócz drogi krajowej! ;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mulder
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ViQ
|
Temat postu: Radni poprawią :)
Wpisano dnia: Sro, 2010-06-02 22:16 |
|
|
| Mulder napisał: | | Kojarzycie, gdzie to będzie? - ja cytowanej ulicy Kortopolskiej nie mogę się doszukać |
Może to dopiero będzie kolejna ulica inwestora? Podobnie jak z ulicą Zen w Szeligach, którą radni przechrzcili rzutem na taśmę na Cichy Ogród. O Zen wielu nie ma zielonego pojęcia (drugie tyle ma pojęcie) ale o cichym ogrodzie wiedzą wszyscy bo głośny przecież być nie może taki ogród :-D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
| | Zobacz poprzedni temat | Zobacz następny temat | |