<< R E K L A M A
  PIĄTEK, 2010-09-10 :: Irma, Mikołaj, Łukasz
  Jutro SOBOTA, świętują: Jacek, Feliks, Prot
MAPA >>        SZUKAJ / SEARCH >>
KOMUNIKATY >>       BAZA FIRM >>
<< POZDROWIENIA
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jawczyce: Centrum Handlowe    Odpowiedz do tematu
   Forum Ożarów Mazowiecki Start -> Supermarkety     
PREZENTACJA NOTATEK:   
Skocz do:  
Autor Wiadomość
WjK

Temat postu: Jawczyce: Centrum Handlowe    
PostWpisano dnia: Wto, 2010-02-09 0:05
Odpowiedz z cytatem  Zgłoszenie notatki do przeglądu przez administrację serwisu

W Nadarzynie mają Maximusa, w Jankach swoje Centrum Handlowe, wkrótce gmina Ożarów Mazowiecki wzbogaci się o podobny kompleks handlowy. Budowa ma ruszyć jak tylko ustąpią mrozy a potem 4 potężne hale (pierwsza jeszcze w tym roku) udostępnią 120 tysięcy metrów kwadratowych powierzchni (boksy 18-metrowe) dla handlu hurtowego, detalicznego oraz małej gastronomii.

Centrum Akropollis ma powstać w Jawczycach przy ulicy Poznańskiej. Firmuje je warszawska Fabryka Hal Sp. z o.o Grafika pochodzi ze strony www.akropollis.pl/pl/lokalizacja. W serwisie firmowym bardzo chwalą nasze władze samorządowe - gminne i powiatowe :-)
Borow

Temat postu:     
PostWpisano dnia: Pon, 2010-02-15 16:13
Odpowiedz z cytatem  Zgłoszenie notatki do przeglądu przez administrację serwisu

Mieszkam tutaj od niedawna i cieszy mnie, że coś się tutaj (tzn. w gminie) zaczyna dziać! :)
Nie zaszkodzi jeden czy dwa supermarkety, bo cóż jest w Ożarowie prócz drogi krajowej! ;)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Mulder

Temat postu:     
PostWpisano dnia: Sro, 2010-06-02 16:51

http://propertymanagement.pl/centra_handlowe/artykuly/Male-galerie-od-Galon-Polska/112.html

"Budowa galerii przy ulicy Poznańskiej i Kortopolskiej w Ożarowie Mazowieckim rozpocznie się najprawdopodobniej w pierwszym kwartale 2011 roku i zakończy w tym samym roku. Obiekt będzie miał 6 tys. mkw. powierzchni handlowej."

Kojarzycie, gdzie to będzie? - ja cytowanej ulicy Kortopolskiej nie mogę się doszukać
Powrót do góry
ViQ

Temat postu: Radni poprawią :)    
PostWpisano dnia: Sro, 2010-06-02 22:16

Mulder napisał:
Kojarzycie, gdzie to będzie? - ja cytowanej ulicy Kortopolskiej nie mogę się doszukać

Może to dopiero będzie kolejna ulica inwestora? Podobnie jak z ulicą Zen w Szeligach, którą radni przechrzcili rzutem na taśmę na Cichy Ogród. O Zen wielu nie ma zielonego pojęcia (drugie tyle ma pojęcie) ale o cichym ogrodzie wiedzą wszyscy bo głośny przecież być nie może taki ogród :-D
Powrót do góry
PREZENTACJA NOTATEK:   
Skocz do:  
Zobacz poprzedni temat | Zobacz następny temat |
   Odpowiedz do tematu    Forum Ożarów Mazowiecki Start -> Supermarkety Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1